Om mottagningen

Lilla Torget Psykoterapi & Handledning finns i en lugn miljö i ett K-märkt hus vid Lilla Torget mitt i centrala Göteborg.

Vi är 6 legitimerade Psykoterapeuter med lång erfarenhet och bred samlad kompetens. Vi har olika bakgrund; psykodynamisk och systemisk, som vi integrerar med andra teorier och behandlingsinriktningar. Vi erbjuder individual-, par- och familjeterapi, kreativt gestaltande terapi såsom bild-och symboldramaterapi samt fokuserad traumabehandling.

Du som enskild, familj och förälder är också välkommen att söka stödjande och konsulterande samtal.

Vi erbjuder även handledning inom psykoterapi, psykosocialt arbete, polisväsendet, skolor, sjukvård, rehabilitering, bild- och symboldramaterapi- samt Marte Meo behandling.

När du kontaktar oss hjälper vi gärna dig att hitta den bästa hjälpen utifrån dina behov och önskemål. Vi är måna om att svara snabbt när du hör av dig.

Välkommen att ta kontakt för att boka tid eller för att få mer information.

 

 

Psykoterapeut är en skyddad titel och en legitimerad psykoterapeut har genomgått en av socialstyrelsen godkänd utbildning. Legitimation utfärdas av socialstyrelsen och är en slags garanti att psykoterapeuten är välutbildad och arbetar på beprövat sätt. En psykoterapeut står under insyn av HSAN, Hälso- och Sjukvårdens ansvarsnämnd.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.